Traditionele ovenbereiding: verwijder de beschermfolie en verwarm uw oven voor op 7/240°C. Verlaag vervolgens de temperatuur van de oven naar 5/150°C (th. 5) om uw "cassole" in te schieten voor:
20 minuten voor een formaat van 1 portie
45 minuten voor een formaat van 2 porties
1 uur en 15 minuten voor een formaat van 4 porties
Flower Gelato 8%-16% CBD.
Hydroponische teelt, 100% biomassa
Gecertificeerd en biologisch cannabis verkregen via geautoriseerde teelt
Zorgvuldig geselecteerd om hoge kwaliteits- en uniformiteitsnormen te waarborgen.
Niet innemen
THC-waarde minder dan 0,2%
Ons bedrijf biedt rode bonen van Ethiopische oorsprong aan, in volledige vrachtwagenladingen. De bonen zijn zeer mooi en droog, met een gewicht van tussen de 390-480 stuks per kilogram. We hebben ook een aanbod voor rode bonen uit Argentinië, de VS of Canada. Neem gerust contact met ons op, we zullen ons best doen om al uw vragen te beantwoorden.
De bulkbonen van Lord Spices Group zijn een voedzame en veelzijdige peulvrucht, perfect om uw dieet te verrijken met eiwitten en vezels. Met meer dan 100 jaar ervaring op de markt bieden wij hoogwaardige bonen aan, geproduceerd en groothandel gedistribueerd met een focus op klanttevredenheid. Onze bonen worden zorgvuldig verpakt in verschillende formaten, wat zorgt voor hun versheid en kwaliteit. Ideaal voor gebruik in stoofschotels, soepen en salades, zijn de bonen van Lord Spices Group een gezonde aanvulling op uw keuken.
Veganistisch vet werd bereid op basis van kikkererwten en boekweit met de toevoeging van appel en gebakken ui. Het is 100% veganistisch en perfect als aanvulling op allerlei soorten brood. Het is rijk aan gezonde koolhydraten, vezels, eiwitten, vitamines en mineralen. De kikkererwt, ook wel bekend als Italiaanse erwten, is een echte schatkamer van hoogwaardige voedingsproteïnen. De samenstelling bevat ook grote hoeveelheden B-vitamines, vitamine C, foliumzuur en talrijke mineralen, zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en zink. De ingrediënten in kikkererwten voorkomen constipatie, reguleren het ritme van de stoelgang en verlagen ook de bloeddruk en cholesterol. In de pap vinden we veel eiwitten, waaronder eiwitten uit peulvruchten en vezels. Bevat exogene aminozuren: lysine die de calciumabsorptie verbetert, wat de immuniteit versterkt, en tryptofaan dat noodzakelijk is voor de productie van serotonine.
We selecteren alleen de beste vers gevangen ansjovis, de meest geschikte om volgens de traditionele ambacht te worden verwerkt, waaraan de rijping onder zout de meest authentieke smaak van Cetara geeft.
Op aanvraag
Terrine van kwartel met mirabellen.
Te serveren goed koud, op een sneetje brood.
Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van warmte en vocht.
Na opening: in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren.
Vers geschild en geblancheerd aardappelen.
Gemiddelde hele
100% Franse oorsprong.
Vast of zacht vlees variëteit
100% natuurlijk product zonder conserveermiddelen, zonder additieven, zonder sulfieten, zonder hulpstoffen.
Vers product gekookt, lage temperatuur kookmethode en vacuümverpakking na het koken en afkoelen.
Kookmethoden: Gekookt
Verpakking: Karton van 12 kg
Netto gewicht: ZAK VAN 4 KG
T.H.T.: 42 DAGEN
Romige spread met kantpannenkoeken, rijk aan hazelnoten uit Piemonte. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 230
De cébette staat bekend om zijn smakelijke smaak, die zowel geschikt is voor zomerse salades als voor heerlijke warme gerechten, en wordt gekenmerkt door een uitgesproken smaak en geur.
De cébette wordt regelmatig verward met de lente-ui, terwijl het een heel andere variant is. Deze plant onderscheidt zich namelijk door zijn onderontwikkelde bol, die een langwerpige vorm heeft aangenomen en daardoor met zijn stengel kan worden verward.
Ten slotte is deze plant eetbaar in de lente, de zomer en de herfst (van mei tot oktober).
Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Abrikoos, ananas, citroen, vijg, mandarijn, sinaasappel, peer, appel, pruim, gemalen amandelen, hazelnootpoeder, rozijnen, honing, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 864/204 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 56 g
Waarvan suikers 54 g
Eiwitten 1 g
Zout 0.01 g
Allergenen:
Noten, Honing
Kerst is een feestelijke en betoverende culinaire creatie die de geest van de feestdagen in een pot bevat. Deze heerlijke jam is een harmonieuze mix van fruit en seizoensspecerijen, zorgvuldig samengesteld om de warmte en vreugde van de kerstmorgen op te roepen. In elk potje kerstjam is er een viering van smaken en herinneringen, wat het een waardevolle en heerlijke traditie maakt voor familiebijeenkomsten en feestelijke gelegenheden.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 508
De poeder van de cèpe behoudt de pracht van zijn houtachtige aroma's. Gepresenteerd in een glazen pot van 70g per stuk en in de Gourmet Pakketten, N°1, N°6 en N°7, en in een zak van 500g. Natuurlijke en wilde product, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Maison Caudalie doet geen concessies aan kwaliteit!
1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn.
Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker.
Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Wij exporteren groenteerwten.
Levering is mogelijk op basis van zelfafhaling, of door onze levering aan de koper, per weg en spoor. In overleg zijn verschillende verpakkingsopties mogelijk: zakken van 20, 25, 40 kg, big bags van 1000 kg, euro pallets.